Sova?

Publicerat: 2009-03-31 kl. 21:45:41

Aaaa Ok! Här kommer en confession. I fredags när vi var ute så vart det en hel del jäger så att säga. Det är först när vi sitter i taxin på väg hem som jag känner att fan jag e nog lite full plus att jag i mitt försvar måste säga att 5 timmars sömn per natt inte gör en pigg direkt. Men iaf, när vi kommer hem så går jag och lägger mig direkt. Men efter ett tag så vafaaan måste ju ta av mig mitt snuskiga smink.

Går in, tvättar, tänker "Hmm fan vad trött jag är, om man kanske skulle ta o lägga sig ner ett tag"
Sagt och gjort. Badrumsmattan var jävligt mjuk och skön att ligga på! Vaknar kanske efter halvtimme. Hoppsan. *host* kanske vore bra om jag gick o la mig i sängen ist.

Men snubben vi träffade  ute tar ändå priset. Sofia anmärkte på att han såg lite trött ut och tydligen så han han precis kommit ut från toaletten. Där han hade sovit i 30 minuter. Det kan jag med all säkerhet säga att jag aldrig gjort!

Zack, familjens hund. Sötaste ever!




Piercad rumpa!!!

Publicerat: 2009-03-31 kl. 00:26:01
Igår satte sig Sofia på mina solglasögon!!! Jag som har sjukt svårt att hitta glajjer. Jag bryr mig inte så mkt om märken och sånt. Kan köpa ett par på Maxi för 50 spänn bara de passar. Iaf, de låg på vår luftmadrass säng. Sofia sätter sig och man hör ett poppande ljud. Alla tror hon tagit sönder madrassen men nej nej mina solisar går i tre bitar, Fia sticker sig på en av bitarna, får en piercad stjärt och lämnar ett rött spår efter sig.

Det vart hennes straff :)

30 grader idag. Först gången på denna resa jag var tvungen att ta pauser från solen. Så sjukt hot!

Snart är det middagsdags, en promenad lite senare och plugga denna jävla spanska.

Här kommer en film där jag, Tim och Jonas har ett riktigt intellektuellt samtal ;)






No Games

Publicerat: 2009-03-30 kl. 04:05:18




Miami Ink

Publicerat: 2009-03-30 kl. 03:11:07

Idag skulle jag och Sofia tatuera oss på Miami Ink, heter numera Love Hate Tattoo. Samma namn som Nunez och Amis bar några gator ner i South Beach.

Tyckte deras pris för att jag skulle lägga till några fler flammor på min ena tatuering var alldeles för högt. 2400kr skulle de ha. Gick till en annan ist för 1000kr. De har endast drop in i deras studio och de har en massa anställda så chansen att bli tatuerad av nån från tv showen är väl inte direkt stor.

Sofia fick en väntetid på en halvtimme och medans vi väntar så kommer Ami James in och alla inne i studion tar upp sina kameror och börjar fota. Som om killen inte redan har ett stort ego haha.

Gick in i Juicebaren några affärer bort och när jag står o betalar så är det folk som står och harklar sig nåt ordentligt bakom mig. Jag vänder mig om och Amis och hans polare bakom låtsas stirra ner i golvet varpå jag harklar mig och säger till Amis kompis:

Wanda: Oh excuuuuse me, was I in your way?
Ami:NO! You were in MY way.
Wanda:So so sorry I didn't know that you were that big ;)
Ami: We were screaming so much last night so we just had to caugh some.
Wanda:You mean that you had alot of sex and were screaming like a girl?
Ami: No I don't get laid, I was hoping to get some today. I felt lucky when I woke up.
Wanda: Really? Well, Don't forget to use a rubber. Klappar honom på bröstet och går iväg.
Ami: Awww that's so nice of you. You care about me.

Jag går in i studion igen och sätter mig på bänken vid dörren. Ami går förbi ute och ser mig. Öppnar dörren och frågar om jag ska tatuera mig. Ropar till sin Shop manager "No tattoos for her OK? No tattoos"
Blinkar ler och går iväg.

Japp, Ami James är fett fin i verkligheten också.

Vi piercade oss också i örat. Båda på vänster sida. Sofia tog en ring och jag en stav med rosa sten.







B kändis

Publicerat: 2009-03-29 kl. 04:54:31

Joey Fatone Junior var på samma klubb som oss för några dagar sedan. Han som var med I Nsync för väääldigt längesedan. Lite B kändis spaning haha.



Wanda in her sassy shoes :)





White teeth

Publicerat: 2009-03-29 kl. 01:30:47

Grymmaste ever. Lägger på tänderna 30min, använt 5 strips och tänderna är redan så mkt vitare.




Var med Jonas och Tim igår på Mansion. Swedish House Mafia spelade.  Axwell hade skrivit upp Tim på listan men det var ett sånt galet krångel fram och tillbaka med olika vakter som sa olika saker. Till slut var vi iaf uppe på scenen/Dj båset där var det dock mer packat än main floor. Film kommer senare.


Muff

Publicerat: 2009-03-28 kl. 23:19:04

Min muff är full av sand. Känns sådär.


Ligger sjukt många uppspolade maneter på stranden. Riktigt stora är de också.



Swedish Reunion

Publicerat: 2009-03-27 kl. 20:16:06
Mötte Dj Tim och Jonas igår. Nice att få se våra svenska boys ;)

Delanos igen, först hotel baren, sedan en lite urban hiphop klubb i deras källare Mötte lite softa människor där och gick vidare till Purdy Lounge om det var så det hette.
Möter nog upp Tim och Jonas idag igen. Swedish House Mafia skall spela på Mansion ikväll.





Sköna sängar på Delano
, notera bakgrunden att folk sitter vid bord ute i polen.



Utsikten från Sofias syssling Ryans lght



Chansen finns att jag kanske åker tillbaka till NY nästa vecka.

Mina babes på Karlson & Co
. I miss you!!!!!!!


South Beach

Publicerat: 2009-03-26 kl. 22:31:12

Nu är vi hemma hos Sofias syssling Ryan. Han bor 57:e gatan så vi får ta taxi ner till allt. Mellan 1:a och 23:e gatan är där allt finns på gångavstånd. Som schyssta butiker och alla nattklubbar.

Igår var vi på Gansevort Hotel, hyfsat mysko fest hade de där. Stannade bara en halvtimme. Vidare till Delano Hotel, fick massa gratis shots av bartendern. De stängde 02 så vi gick till nån bar som iaf spelade hiphop musik. Under WMC veckan är det ganska svårt att hitta något annat än House. Sista stoppet blev Mansion vilket var väldigt kul för den första personen jag ser är C.J. Sjukt kul att se honom igen. Hade tom sina London boys på besök som var här förra året också.

Idag vart det stranden såklart. Redan fått ganska bra färg :)



Detta är pure satisfaction,

Glida i en Jaguar, palmer, skyltar som Sunrise Boulevard.

Martin, Gissa vad jag åt igår?

Publicerat: 2009-03-26 kl. 22:07:32


Panda express är Kinesernas svar på Mcdonalds :)


I like

Publicerat: 2009-03-25 kl. 17:22:07
No, I love!



Ft. Lauderdale

Publicerat: 2009-03-25 kl. 17:17:04
I am here!

Sofias faster tog med oss för lite shopping igår. Viktigaste saken var att hitta en bikini. Gick sådär. Hoppas på att hitta nån nere i south beach. Åker dit ikväll eller imorgon bitti.  Dock så hittade både jag och Sofia sjukt snygga skor. Hennes från Steve Madden och mina var Jessica Simpson By Jessica. Lägger upp bild sen o visar hur allan ballan jag är :D

Vi gick upp vid 09:30 och gick en sväng te gymet de har här i sitt område som är en stort privat inhängnad.

Dags för stranden nu. (i vanlig bh :O) What to do?

Yeeeyyyy

Publicerat: 2009-03-24 kl. 13:14:01
Fick nu ett mail av min Engelska lärare och jag fick MVG på min inlämningsuppgift. Yeey to me.

Muntliga uppgiften i Spanska fick jag endast G på. Är faktiskt förvånad att jag ens fick det.

Yoooooo!!!

Publicerat: 2009-03-24 kl. 12:51:39

Sitter på flyget till Ft.Lauderdale nu.

I'm loving the fact att det finns wifi onboard.

Hör och häpna så stannade jag fakiskt hemma igår. Ingen utgång alls.MIddagen med D drog ut på tiden så var jag så galet trött så jag gick o la mig, i 3 timmar . Gick upp 05 för att ja min muntliga redovisning i spanska. Kl 06 brummade taxin iväg till LaGuardia.

Vill egentligen lägga upp fler foton men mitt keffa batteri dör jävlig snabbt! Så sorry u guys.
'
Tack till min snälla mamma som hjälper mig med papprerna så jag kan få deklarationen av min lägenhets försäljning färdig.

Tack, tack, tack!

Första kvällen i Florida så blir det bara till att kick back för snart är min kropp slutkörd. Ska bli nice at få lägga sig på stranden iaf.

Alla som gillar storstäder får fan se till at få iväg er stjärt ill NY. Det finns nog inte en enda sak den staden inte har.

Hohohoho

Publicerat: 2009-03-23 kl. 16:34:18
Ok, snabb update!

Ni som vet vem Foffo är så fick jag min REVENGE igår!

BIGTIME!

Just so you know liksom.
 
Imorgon måste jag åka till LaGuardia airport flyget går 07.05.

Men orka vara jag!

Publicerat: 2009-03-22 kl. 23:42:21

Nä, jag orkar fan inte vara jag. Jag har ju fan en split personality rakt igenom. Jag vill stanna i New York. I like Miami too but New York is in my heart!!  Mmm lätt det blir då. En dag o 2 nätter kvar.

I torsdags när jag var på Mansion så kom det fram en snubbe o ville att jag skulle ansöka till en reality serie. Hörde inte riktigt vad han sa utan skrev upp mig, killen tog nåt muppigt kort på mig och så var det inget mer med det. Idag ringde han dock och ville att jag skulle komma på intervju. Och då hörde jag vad showen heter. "a real chance at love 2" Hmmm,...eeh?

Hahah skulle jag vara med i ett dejting program lr? Aningen pinsamt. Dock när jag läste om alla regler de hade så var man ju tvungen att vara amerikansk medborgare såklart. Fast jag sa till honom på mansion att jag var från Sverige. Orka slösa tid.

Idag när jag käkade brunch så satt JD från Real world Brooklyn vid bordet bredvid. Ni har förmodligen inte sett det programmet. De har ju fan mer reality shows än vanliga serier.

Nu ska jag dra en snabb solning innan kvällens utgång,

TJILLEVIPPEN

2 Nätter kvar :(

Publicerat: 2009-03-22 kl. 17:45:28


AAAh men jag är ju så trött!!!! Är ju van att vakna vid typ 14 tiden i Sverige och NY tid så blir klockan bara 09 då. Lite jobbigt att vakna när man bara sovit 3 timmar.

Igår traskade jag runt i The Village o bara allmänt njöt av de 12 plusgraderna. Middag på en jävligt nice asiatisk restaurang med S. Och vad hände sen tror ni? Kanske fest :P

Mötte upp Marissa på Imperial som jag egentligen hatar så jag drog efter 30min till Guesthouse med Wes men det var totaldött plus att jag irriterade mig fett på en av vakterna. Så det blev till slut Home ist. Vilket är en av mina favoritklubbar här i NY.Det var sjukt packat med folk! Blev en sväng till Greenhouse också som hade öppet ända till 08, drog dock vid 05 med fufu, hans kompis och en fransk tjej till en diner och fick mig lite mat.

Nu ska jag iväg och käka lite brunch med Chichi sen på en typical all american date ;)



Jag och Serg på Home

Morotskaka

Publicerat: 2009-03-21 kl. 02:56:43
Jävligt nice morotskaka, bilden gör den inte riktigt rättvisa. Den är SJUUUKT stor.



Love it

Publicerat: 2009-03-20 kl. 23:08:46

Utskiten äppelmos

Publicerat: 2009-03-20 kl. 19:53:57

Så känner jag  mig idag som ett utskitet litet äppelskrutt. Gick till Citrine och gamla Mansion (heter M2 nu) igår. Citrine var verkligen inte min kopp te. För lite riktig hiphop och lite för snobbigt. Mansion var grymt dock, riktigt bra drag och bra musik. Stod och skakade min stjärt på sofforna till 04. Fick skjuts hem av Hiras flirts chaufför(?). Sen blev det att gå upp vid 09 och fixa den sista spanskan men det verkar ändå som att jag missade lärararen för min muntliga redovisning :(

Vill ha mitt hår lite mer ljusare o lite rödare. Färgade för några dagar sedan med en färg som var både ljusare än det jag hade och rödare. Resultatet blev bara mörkare :( Ser ju skillnaden på mina bilder längre ner.




Just nu...

Publicerat: 2009-03-20 kl. 03:34:18

så sitter jag och försöker lära mig lite spanska innan festen sätter igång.





'Förövrigt så har de redan ställt om till sommartid så jag ligger bara 5 timmar efter er.

Men aaahh

Publicerat: 2009-03-19 kl. 23:25:24


Försöker lägga in ett videoklipp men det går ju sådär för mig. Jävla dumbom man är!!!


New York!!!

Publicerat: 2009-03-19 kl. 22:46:52

I'm heeeeere!! Flygresan gick jättebra, förutom att jag fick ett sånt otroligt tryck i mitt högra öra under landningen var  nästan på väg att börja gråta. Strålade ner i nacken och över ena sidan av munnen. Helt sjukt ont gjorde det. Men nu är jag incheckad på hotellet och sitter och äter lite takeout. Måste se till att plugga lite mer Spanska innan det är dags för X antal vodka cranberry ;)

 
5 nights in New york before I head down to Florida.






Bilder

Publicerat: 2009-03-18 kl. 01:05:26
Lite bilder från i söndags...

                    





                              






                                

Glömde säga...

Publicerat: 2009-03-17 kl. 00:31:29



att jag la in Juvéderm i läpparna idag. Blev dock lite för putigt för min smak faktiskt. Inte riktigt samma resultat som förra gången. Får se när svullnaden gått ned. Hoppar helst att få ankläppar.









Ny destination

Publicerat: 2009-03-16 kl. 23:38:19

Jahapp, så var man hemma hos mammsen i Älvsjö. 3 nätter kvar i Svea!




Tack mina söta kompisar som kom igår. Hade jävligt kul. Middag hos Julia på Lilla essingen, snabb sväng till Imperiet där det var alldeles för lugnt. Höll på att somna där ett tag. Taxin brummade vidare mot Soap därefter labbet och tom en sväng till Patricia hann vi med. Blev dock ingen efterfest men lika bra var väl det annars hade jag nog inte kommit upp kl 12 idag. Saknade mina pannkakor från Clarion dock :(




Det är helt sjukt vad mycket grejer man har utan att ha mycket saker egentligen..Hängde ni med där? En top här, ett par byxor där, nån hårprodukt och vips så är 3 resväskor fyllda.






Dags att packa om väskan nu. För 5:e gången.


End of an era

Publicerat: 2009-03-15 kl. 15:10:12

Wandalicious has worked her last shift. Känns väldigt buuhuu faktiskt. Själva jobbet har ju de senaste halvåret eller tom de senaste året vart fett tråkigt. Ingen utveckling och helt ärligt inte ens några gäster har vi haft.

Men mina uuuuuunderbara arbetskompisar! Vi har ju haft det som en lekstuga, I will miss them sooo much.

Nu är det dock dags för att hoppa in i duschen och vaska sin kropp. Middag och utgång vankas det. Med massa järn och elefantdansen VS discomoves AAWWIIIIEE


I got it, I got it, I got it...

Publicerat: 2009-03-13 kl. 13:45:43
Yes babes jag fick lägenheten jag ville ha :) Kommer vara såå skönt att kunna gå utanför dörren o ha stranden 40 meter bort. Slippa slask och händelselösa Sverige för några månader.

På söndag har vi en liten middag hemma hos Julia på Lilla Essingen innan utgång. Just nu är jag inte sugen alls faktiskt. Så tråkigt att gå ut nu för tiden men fnittriga efterfester på Clarion signs frukostbuffé bangar jag inte på.



Bästa!

Publicerat: 2009-03-13 kl. 03:14:57
Sjukt roliga videos....









South Beach, Miami soooon!

Publicerat: 2009-03-11 kl. 16:02:20
Både jag och Sofia har finally fått eld i baken o börjat träna.  Om 2 veckor så står man där bland alla nakna kroppar på stranden eller Nikki Beach. Letar Lght på Craigslist.com, typ som blocket.se

Har hittat en som jag sååå gärna vill ha. Fett dyr egentligen men det är ju för att dollarn är uppe i 9. Helt sjukt, här är den iaf.








Mmm som om det inte räcker att man har stranden 40 meter bort så har huset pool och jacuzzi också.

Som om det inte räcker att stranden 40 meter bort så finns det också tillgång till pool och jacuzzi.







Mmmm vill så gärna ha den. Hoppas på svar de närmsta dagarna.




Mmm jag är

Publicerat: 2009-03-10 kl. 11:04:27
vaken nu...eller tom för en timme sedan. Men att bara ha sovit 3 timmar, gym o sedan jobb på det så kommer jag förhoppningsvis var död tills ikväll så jag slipper att vara vaken til 06 på morgonen.

Då var ännu en sak avklarad, jag kom med på de komvux kurser jag ville så nu är det bara att se till att plugga också. Jag måste se igenom alla frestelser som kommer att komma min väg i New York och Miami. Hmm...kommer nog att bli en hel del frestelser *äh snap out of it* Dags att ta sig i kragen.

Hörde precis en mening från filmen "Marley and Me"...

"The dog doesn't care about money, if you give him your heart then he will give you his"

Wish it was that simple with everything else!


Vill bara...

Publicerat: 2009-03-10 kl. 04:10:44
inflika att jag hatar folk som säger mumma och att det nu är 9 dagar kvar tills jag åker. HA!

Måndag = Min Söndag

Publicerat: 2009-03-09 kl. 16:38:29


Det fixar sig ändå verkar det som. Jag sålde min bostadsrätt i November 08 och måste nu deklararera skiten såklart. Papprerna jag bad min förening att skicka till mig för att jag i min tur sedan skulle ha skickat till min mäklare så att han kunde deklarera åt mig har de skickat till skatteverket ist. Fick lite smått panik där att jag hinner ju såklart inte att få tillbaka dem innan jag åker till USA.


Men det går så braa såå att min mor får hjälpa mig att skicka in allt åt mig. Tacka e-deklaration, att man kan fixa det vart man än befinner sig.

Dags för lite sexig tvättstuga, solarium och powerwalk. Och lite Marabou på det såklart :P




MAT

Publicerat: 2009-03-09 kl. 04:30:52
Att klara av att bli av med de där sista 1, 3 eller 5 kilona handlar om diciplin.

Har jag jag diciplin?

Jag åt nyss chicken bits med sötsur sås några minuter innan jag skall sova, jag tror inte det är en av mina starka sidor!

Lååång och irriterande arbetsvecka...

Publicerat: 2009-03-08 kl. 20:31:26


Huuur kan så mkt gå så fel på så kort tid?






Man ska väl ha sina up and downs så att man uppskattar det som är bra antar jag.

Visst var jag djup nu =)