Jag tycker om mina vänner.....

Publicerat: 2009-09-22 kl. 06:14:53









De är så speciella allihopa!





It never gets old....

Publicerat: 2009-09-11 kl. 05:52:13
....att klaga på väder. Nu är det ju sjukt kallt när jag åker hem från jobbet på morgonkvisten. Men jag tänker fan inte sätta på mig nån kappa ännu. Jag envisas jämt med att bara ha skinnjacka. Hatar stora tjocka vinterjackor som man knappt kan röra sig i. En tjock tröja och en fet halsduk and I'm all good.

Har pratat med min chef och om det blir så att jag kommer till Svea igen i slutet på April så får jag jobb igen över sommaren. Skönt om det blir så så slipper man jaga runt efter nytt igen.

Kom tillbaka från NY igen imorse och hörde nån säga på flyget att både Malaysia airlines och continental ska lägga ner sina direktlinjer mellan Sthlm - New York. Skit säger jag, Mindre val möjligheter plus att SAS förmodligen kommer höja sina priser om de är ensamma med direktflyg. Jag HATAR att mellanlanda.

Jag var hos min frisör nyligen och fick håret otrooooligt avfärgat. Svårare att få ut röd färg än svart tydligen. Nu fäller jag hår som en hund och kan knppt borsta det.... Är inte direkt jättenöjd med färgen men slingor på det (både bruna och ljusblonda) så blir det nog jättebra.



RSS 2.0