Suck är det enda rätta ordet

Publicerat: 2010-01-30 kl. 05:27:28



Denied

Publicerat: 2010-01-27 kl. 14:59:19
Så då har jag varit på Amerikanska ambassaden eftersom jag ville söka ett riktigt turistvisum så att jag vet att jag kommer in i landet. Tyvärr så hände ju det som jag verkligen var rädd för. Läste Freja Kjellbergs blogg för några månaders sedan då samma sak hände henne. Har man nån gång blivit nekad ett visa så måste man alltid ansöka om ett visa innan man åker även om jag bara vill stanna i USA i 2 dagar.

Jag vet helt ärligt inte varför de nekade mig eftersom the consular officer bara sa" I think you know why" eller nåt liknande.

Min slutsats är iaf

De tror jag har jobbat svart
De tror inte jag har pojkvän
Eller att jag inte kan får just ett turistvisa eftersom jag kanske inte kommer att vara en turist i just den meningen att gå på alla tourist attractions eller nåt.
Plus att nån i tullen i NY har fått för sig att D är min fästman!? Mannen på ambassaden tyckte det var väldigt skumt och att jag måste definitivt sagt det.

WTF. Aldrig ens använt ordet fästman när det gäller D förens nu. Han är min pojkvän sen 8-9månader tillbaka.

Nu önskar jag nästan att jag hade jobbat svart då hade jag åtminnstone haft mer cash i fickan.
Jag borde ha väntat en dag extra så hade jag hunnit få ett så kallat invitation letter från D, Bank statement från Mamma & bosse om att de kan finansiera min resa och även intyg från Snaps att jag har arbete där när jag kommer hem.

Det känns otroligt sugigt och pissigt att bli grillad av en tjej som säger det är bättre att du berättar allt, ljug inte.

Vad kan jag mer säga. Visst det är kanske inte det roligaste att inte kunna jobba och bara sitta hemma hela tiden speciellt när D jobbar så mycket för att betala allt och jag kan inte bidra med mycket förutom mat. Jag pluggar upp mitt gymnasie och träffar vänner då och då. Tydligen är 6200kr för lite för att kunna livnära sig på i månaden. Betalar ju inte ens hyra. 6200 är en hel del. Det är nästan mer pengar än vad jag hade kvar efter mina amorteringar på lghten betalts varje månad när räntan var så hög. 9000 betalade jag på lghten då och fick ungerfär 13.000 efter skatt från Karlsson & CO. Enkel matte alltså 4000kr kvar.

Jag blir så less när jag mött så mycket folk som jobbar svart och kan göra vad de vill eftersom de tjänar pengar. Det är de som borde bli nekade inte dom som försöker göra saker den lagliga vägen. Här får du en smäll i ansiktet för att du är ärlig vi tror du ljuger!!!

Jag mår illa...

Publicerat: 2010-01-24 kl. 01:38:53

Jag kan iofs säga att jag tycker hon var jättefin efter hennes två första operationer (näsa och bröst) söt innan men efter dem tyckte jag hon blev snyggare. Men nu ser det ju bara för jävligt ut. Jag fick bokstavligen illamående känslor efter jag kollade på denna video.....




Naturlig....Lite onaturlig.....mycket onaturlig.




Det händer grejer i Chelsea

Publicerat: 2010-01-20 kl. 05:05:24

Lite sjuka saker jag sett och hört på senaste...

Uteliggare satt och runkade mitt på gatan. Mmm mysigt det måste varit :)

Grannen i rummet bredvid antingen hade sex eller hade det väldigt trevligt med sig själv för det ljuden lät som en blandning av tillfredställelse och när man sitter och trycker nr 2 på toan. Stänga fönstret kan vara ett alternativ.

Ett par som bor två åningar upp har galet mycket bråk. Eller det verkar vara kvinnan som skriker och tjafsar varje dag timmar i sträck.

" You're just a piece of shit"
"You really think you can do that to me"
"Is that they way you fold the laundry"
"You're useless"

Lite utdrag på det jag hört. Men för två dagar sedan kl 13 så vaknar både jag och D med ett ryck. Ordentliga duns i trappan. Skrik. Slag. Tror nån ramlade nerför trappan. Jag säger direkt Oh shit, now the dude just had enough. Och D flyger upp och klär på sig o går upp och kollar för det värsta han vet är killar som slår tjejer. Då hade allt hunnit bli tyst. Nån av dem hann sticka.

Evelina som bor i rummet bredvid deras tror att kvinnan tagit dit någon för att slå honom och att han har snott 2000 dollar av henne. Nu har det iaf varit tyst i 2 dagar men jag väntar nyfiket på fortsättningen haha.

Snabba cash i USA

Publicerat: 2010-01-17 kl. 07:20:27
Eller inte....

Visst tjänar jag mycket pengar här i New York??



Råkade riva lite i pappret men man är ju långt ifrån rik. Hahha egentligen vet jag inte vad allt det där betyder, interest income och federal tax withheld. Jag har ju inte tjänat några pengar i USA så antar att det är när jag fört över pengar till det kontot från Sverige. Aja, fattig e man iaf. I sommar börjar jag jobba på Snaps igen då kan jag börja spara.


Vill ha ett ASS

Publicerat: 2010-01-15 kl. 09:54:51
Uppdateringen är grym jag vet. Det är för att jag är en sån otroligt spännnde och intressant person.
Men jag gör nada. Enligt mig iaf. Visst en utgång här och en bio där, lite pussar med D och en sväng till nån billig affär inte mycket met. Behöver äventyr. Lien och Buws kom hit på äventyr nu sa jag!

Nästa vecka ska mina pengar komma från CSN iaf då blir det Bally Fitness Club finallyyy! Dgs att få tillbaka den lilla stjärt jag någonsin haft. Jag känner mig som den där 60åriga gubben som Samantha (Sex and the city) ska ha sex med när hon får se hans hängiga slapprumpa springer hon därifrån. Jag har ju gått ned i både muskler och fett. Finns inget kvar av mig.

I helgen ska jag iaf på Polinas födelsedagsfest. Finns det tårsta så är Wanda där...Och jag som redan ätit 4 st marabou mjölkchoklad King Size 250g på 3 veckor. Förrådet är slut och jag måste tillbaka till Ikea.

Det där med bilder ja....min kamera e kass. Skyller på det.

Men det blir ju så mycket mer effekt när man leker med färgerna. Eller?





RSS 2.0