Skriva for att minnas...

Publicerat: 2011-04-04 kl. 04:40:41
Jag alskar att spara sms, email m.m. Det ar kul att se tillbaka pa vad man sagt, gjort och kannt. Bloggar ju inte langre och har knappt na lasare kvar saklart men detta blir for mig sjalv antar jag.

Ny dator som Deantre tog med sig fran NY nar han kom hit over nyarsafton darfor inga prickar over mina aao. Som vanligt var hans besok i december pa 6 dagar. Det gick lika fort som alltid. Vi kunde bo har i Hagersten eftersom Isabel som jag bor med reste samma datum till Egypten for att halsa pa sin egen karlek. Nyarsaftonen spenderade vi tillsammans med Sara. Taco middag med cider istallet for skumpa :P och sen ut pa sturecompaniet.

8 och en halv vecka gick sedan mottes vi i ROM over 6 dagar. Basta resan hittils.
Konstigt hur karleken kan fortsatta att vaxa trots att vi befinner oss sa langt ifran varandra.

Just i detta nuet ar jag dock extremt ledsen och all kraft har lamnat min kropp....Hittade en sida pa Us immigration. Det star vilka dokument etc de vill att man inkluderar i visumansokan. Tjena. enda vi bifogade var ett formular om Deantres tidigare anstallningar eller var det nu var. Och nu laste jag precis pa en hemsida att ett par har blivit nekat visum. De hade inte heller skickat in dessa papper. Jag har hort att immigration brukar be om "request for evidence" och da ber ber de om olika saker men detta par fick inte ens chans att skicka in nagot. Det gor mig helt for tvivlad. Forst vantade vi 3 manader pa en ansokan som inte ens kommit in. Och nu ytterligare over 6 manader. Om de ger avslag utan chans att skicka in bevis vet jag inte vad jag skall ta mig till. Vad som ar riktigt daligt dock ar att innan Deantre skickade in den andra ansokan i september sa hade han en sa kallad infopass appointment. Dar blev han tillsags att det enda han behovde skicka in var det formularet vi sen skickade in.


Om 2 veckor har det gatt exakt ett ar sen Deantre friade till mig. I 14 manader har vi  nu levt ifran varandra. Traffats var tredje manad i 6 dagar. Det gor ont anda in i sjalen att behova leva sahar.

Maj            2009      2 manader
Juli 19e            2009    6 dagar
Septmber 5e   2009     5 dagar
November       2009     3 mander      
April 15e         2010     6 dagar
Augusti 1a      2010     6 dagar
November 13e  2010    3 dagar
December 31a   2010     6 dagar
Mars                  2011      6 dagar

Att vara tillsammans med Deantre har pa manga satt gjort mig mycket starkare. Jag bryr mig inte langre ett skit om vad folk tycker om mig. Jag bryr mig verkligen inte for 5 ore. Jag klarar av konfrontationer battre an forut. Och jag vet att grata hjalper ingenting till.

patience is a viture



RSS 2.0