Dvärgar eller kortväxta?

Publicerat: 2009-04-25 kl. 19:36:54

Blir en dvärg sur om man säger dvärg? Det är bara något jag hört att de skulle bli det. Att de föredrar kortväxt eller liknande. Aja, det finns iaf massor av kortväxta personer i personalen på Klubb Louis at Ganservoort Hotel.

De dansar tom med på bardisken.



Sharon kom hem till mig en snabbis innan vi gick ut.
Äckliga Bacardi Silvers drack vi. Hennes vattenmelon var snäppet mindre äckligt söt än min jordgubb.
Wheat Thins är menat att vara nyttigare alternativ till kakor och chips. Goda men inte mycket nyttigare!



Så vi gick till Dream som jag egentligen skulle testat i onsdags. USCH!!!  USCH USCH USCH!!!
Musiken var kass, konstiga vakter, och jag tror nog att alla där inne precis fyllt 21.
Sharon stannade medans jag gick till Louis och mötte Tommy. Där var det så packat så att jag gick hem, drog av mig partyblåsan o satte på mig flipflopsen istället och gick till Miami Inks Love Hate bar som bara ligger 300 meter bort. Ville möta lite nya människor men det gick sådär när jag möter Elijah utanför. Piss också. Kvällen slutade med att han skulle försöka ha en intellektuell diskussion och "försöka förstå sig på mig" ORKA!



Om några dagar lämnar jag detta ställe.


Så sjukt seg

Publicerat: 2009-04-23 kl. 22:11:10
Igår var det en jävligt nice dag på stranden





Gullig gubbe va :)

I natt när jag kom hem kl 05 så var jag tvungen att ha mitt engelska speech över telefonen med min lärare. Vi hade ringt om varandra i nästan en veckas tid så jag var tvungen att göra det på en väldigt obekväm tid för att få det gjort.
Hann precis bli färdig och lägga på innan min hick attack satte igång. Fick VG+ så vi säger att jag hade fått MVG om jag hade varit nykter eller hur ;)




Puss från mig!

Busy busy

Publicerat: 2009-04-22 kl. 07:07:00

Eller inte. D har varit här i tre dagar och vi har knappt gjort ett skit men haft det jävligt soft.
Nästan varit lite romantiskt hör o häpna. Nattbad i polen och promenad på stranden ;)

Var och såg Fast and the Furious, fan vad jag älsar de där filmerna. Alla utom 3:an, Tokyo drift. Sjukt dålig var den.
4:an får iaf 5 pullor av 5 möjliga :)

Spelade biljard sista kvällen också. Jag har inte spelat biljard på säkert 10 år och hade minne av att jag alltid sköt kulorna av bordet men så var det inte. Jag och D låg på samma nivå som tur var. Han var inte heller något proffs. Men jag måste nog säga att det är sexigt med killar som är bra på biljard.

Kommer faktiskt att sakna den här lghten jag har här i Miami. Den är jätte mysig o praktisk faktiskt. Får se vad jag får för råtthål i NY.

8 dagar kvar nu.

Imorn är det dags för sushi middagen på Kung Fu igen. Den godaste jag någonsin ätit har följande i sig: Crabsticks, avocado, creame cheese, spicy tuna on top and tempura flakes. Är som godis. Äter säkert 12 bitar varje gång. Verkligen jättebra när man har tajt partyklänning på sig.




I brist på annat...

Publicerat: 2009-04-18 kl. 21:54:48

så lägger jag upp lite fler filmer, ena från Mansion i onsdags. Där måste ni notera stureplansdansen som sökt sig till USA och den andra på Luis där han visar upp sin hyfsat snygga kropp. Där har vi ytterligare en notering ni ska lägga märke till. Jag visslar och han tittar upp som en liten hund ;)

Tyvärr så har ju han fått tag i addressen till mig blogg och tvingar mig att överätta det jag skriver när han ser sitt namn nämnas.






Såg fullt av svenska killar ute i onsdags. Man kan se dem på flera hundra meters håll. Backslick, chinos, skjorta och skandinaviskt utseende förstås. Eliza som älskar svenska killar drog med mig till några st för att hon ville att jag skulle hälsa. Behövde inte prata med dem för att förstå var de kom ifrån. På vägen hem så gå en kille ensam i sina chinos på gatan. Eliza pratar med honom men han vägrar ens att prata engelska. Utan pratar istället med mig på svenska om hur dumma alla Amerikaner är. Varför resa till USA flera gånger om man tycker befolkningen är så dum och man går och irriterar sig på dem??? Jag håller med om att en del är ignoranta och inte kan mycket om Europa men det betyder inte att de är ointelligenta! Stanna hemma i Svea isf.

Jaha, inte mkt intressant!

Publicerat: 2009-04-18 kl. 05:23:23

Så, kl är 23.10. Jag sitter i Mr Brazils lght. Igen.
Igår fick jag lite plugg hjälp av honom. Bra där. Snygg, internet OCH Spanska hjälp.

Jag hade egentligen i tanken ikväll att gå och sätta mig i en bar själv så  man hittar  lite nya människor men snubben kom och knacka på min dörr och jag visste inte vad jag skulle säga när han frågade om jag skulle gå ut själv.
Så nu är det Absolut Citron med apelsinjuice i hans lght.

Imorn kommer D ner från NY. Så då blir det inte mkt för mig att gå ut heller. MEN, på lördags så ska Eliza ut. Ett gäng som ska till Delanos. Ja vid det här laget börjar jag bli lite trött på Delanos.




Jag och Tommy, killen som promotar Sushi middagarna på onsdagar!

Missad chans?

Publicerat: 2009-04-15 kl. 20:15:23

Neeej nej nej, nu blir Wanda ledsen i ögat. Sökte nämnligen till en barskola i NY igår. De ringde precis upp och ville ha en intervju denna fredag men jag är ju inte i NY förens om 2 veckor. Buuhuu. Hon sa att jag kunde ringa henne när jag kommit fram för att se om det kanske fanns plats kvar.



I love my neighbours...

Publicerat: 2009-04-15 kl. 18:37:47

Hur kan man inte gilla dem? Jag utbredd i korridoren med benen tvärsöver alltihop och försöker dra ihop dem när folk ska gå förbi.

"Don't worry you don't have to move, I can jump over you"
"You need internet? No problem you can use mine"
"Are you doing something tonight? We're gonna go out wanna come?"
 
Och denna är ändå bäst, jag lämnade min granne Elijah ute på gatan för att jag blev indragen på en klubb av en kompis. dagen efter ringer han.

"Hey I just wanted to make sure you're alright"

Skulle någon lämna mig ute på gatan ensam så skulle jag med all säkerhet vara fett lack på den personen.

Igår var jag iaf på Delanos med Luiz. Min mage blev dock vääldigt hungrig ganska fort så jag ville gå efter bara en timme. Varpå Luiz lämnar sin kompis som kört i 40min ner från Ft.Lauderdale för att han inte vill låta mig gå själv.

Hallå svenska killar, varför är ni inte gentlemän?

Blev mumsig Sushi på Mushi Mushi (bra namn där) Sen ville jag promenera hem vilket bara tar ca 10 minuter. Men det fick jag inte. Luiz skulle propmt sätta mig i en taxi. Nästan så att jag blev irriterad för jag ville verkligen promenera.





Mr Brazil

Weed

Publicerat: 2009-04-15 kl. 00:44:11

Tror inte jag har vart ute en enda gång utan att ha känt lukten av gräs inne på klubben. Var och varannan timme känner med den där söta doften och folk som sitter o puffar haha. Visst, man kan åka dit för innehav av gräs här precis som i Svea men skulle man röka på inne på  en klubb i Sverige så skulle ju personen åka ut rättf fort. Det är tom egentligen rökförbud på många ställen men ingen bryr sig eller så ger de bara vakten lite cash så är det lugnt.

It's all about the money! Obviously.

O just ja, anledningen till att jag skulle skriva om weed var för att det precis doftade i hela min korridor. Som sagt, folk skäms inte!




Imorgon när Marisa kommer så ska vi snabbare än snabbast bege oss till Nikki Beach. Inte varit där ännu detta år.
Och på fredag så var hon bjuden till Scott Storch i hans hem på Star Island. Om ni inte vet vem han är eller vad Star Island är så får ni kolla upp det för jag suger på att länka. Vet inte alls hur man gör. Hoppas att det blir en schysst fest utan för mkt folk som drar linor helt ärligt.


What's up party people?

Publicerat: 2009-04-14 kl. 20:03:07

Vad har jag gjort egentligen?

Tänk, tänk, tänk.

Pluggat min förbannade spanska och nu när muntligt prov nr 2 är över med betyget G- så är en enorm tyngd borta från mina axlar. Är bara glad att jag inte fick IG.

Däremot är engelska kursen kul och jag ser fram emot tyskan och marknadsföringen som börjar 25:e Maj.

Igår var jag på Wet Willies. Ligger på Ocean Drive. Övervåningen har en bra utsikt över stranden och havet och det är alltid packat under dagtid. Väldigt laidback ställe där man kan glida runt i bikini. Drack goda men jävligt starka typ Slush puppies. Och de hade sjukt goda Nachos. Mmm...för mkt av det goda. Därefter vart det Hed Kandi Lounge. Och sist BED. Är riktigt konstigt att jag träffar på så många människor som jag träffat på andra ställen i USA. De poppar upp överallt.
Som Nicoles ex jag träffade i LA träffade jag på BED. Briane jag träffade i NY såg jag på Hed Kandi. Lite mysko när USA ändå är så stort.

Iaf, nu när spanskan är avklarad denna vecka så ska jag börja skriva mitt speech till engelskan. Och ikväll blir det kanske Delano med min brasilianska granne och hans kompisarf rån Ft. Lauderdale.

Anneli har bestämt sig för att dra tillbaka till Sverige.. Åker imorgon en vecka till sin kompis i Orlando först sen hem. Lyckades hitta en extremt billig flygbiljett till henne.

So looong babes.

Aaa just ja, jag drar till NY 30e April.

Ciao Ciao



Miami KAAALLT!

Publicerat: 2009-04-12 kl. 23:00:59

Eller iaf inne i huset. De överdriver med AC:n nått otroligt. Internet strular hela tiden så jag måste sitta ute i korridoren tidvis när jag pluggar online. Skulle kunna ha på mig jeans, tjocktröja och ett par feta strumpisar.

Pratade med Marisa igår och fick en glad nyhet. Hon kommer ner från NY nästa vecka. Ska bli kul. Hon ska bo på Fountain Blue (hyfsat dyrt ställe) så jag antar att det inte är hon som betalar faktiskt haha.


Film från SET igår.

Orka med Sverige..

Publicerat: 2009-04-12 kl. 09:40:28

Jaaa, visst, jag vet! Sverige är bra på många sätt!  Men som alla andra länder så finns det självklart en del som är dåligt. Vill inte ens berätta varför jag inte gillar Sverige för att folk alltid tar illa upp och ska gå in i en diskussion. Är inte intresserad av att jämföra olika världsdelar eller stadsdelar. Jag säger bara att i allmänhet så trivs jag så mycket bättre i USA. That's it, punkt slut!

Iaf ikväll vart det klubb SET. Nedervåningen house musik och övervåningen r'n'b och lame hiphop. Grym lokal. Bra personal.
Gästerna och musiken är det jag inte pallar med, måste väl finnas något ställe som spelar bra house musik utan att alla människor står och kollar snett på en??

Anneli var på G ikväll och försvann hyfsat fort ner till house golvet. Jag stannde kvar på övervåningen och självklart när jag precis var på väg att dra hem så kommer Flo Rida  till vårat bord. Humöret var så kasst att taxin hem kändes så mkt mer lockande än någon kändis.


Önksemål om fler videos skall komma upp iaf.

Pussis till er!


I'm in Miami Bitch

Publicerat: 2009-04-09 kl. 18:47:28

Att man kan skrika 15 ggr på en kväll JAAAA DET HÄR ÄR MIN "FAVORITLÅT " händer inte ofta i Svea. Men här gör det det. iaf om man gillar hiphopish. Och då pratar vi inte soft R'n'B utan riktig hiphop. Fult ord det där egentligen. hiphop. hip o skutt.

Var på Sushimiddagen igår då, därefter Mansion. Var nog den dödaste kvällen ute jag nånsin sett här i Miami. Så fort termometern går under 20 grader på kvällen så börjar folket frysa. Igår var det 15 grader under natten. Chilly chilly när girlsen här springer omkring nästan nakna på nätterna.

Nu ska jag iväg och få lite sol på min degiga kropp.


.
.

Videoblogg!

Publicerat: 2009-04-08 kl. 22:23:02



I have a crew of construction workers outside my window!!!!!!!!!!!!!

Publicerat: 2009-04-08 kl. 17:29:35

Neeeej jag har inte fått nån sömn. Fula cubaner som bygger utanför fönstret och min säng låter som jag vet inte vad varje gång jag vänder på mig.

Min säng ja, ja min säng befinner sig i South Beach. I lghten jag tillslut bestämde mig för att ta. Inget NY än så länge alltså. Ville inte förlora depositionen på 4500 så jag blev kvar.

Så trots att jag hade svårt att sova i natt så ska jag spela in en liten film till er så ni får se min lght. Min 18kvm stora lght ;) Plus vart havet finns. The best part.

Anneli som jag träffade i Åre bor hos mig tis-lör. Sen på lördag så får jag finbesök från NY av D i två dagar.

Är inte alls sugen på fest av nån anledning och det är värt att höja på ögonbrynen för. Kanske gå ut o skaka min vänstra skinka i afton efter vår gratis sushi middag på Kung Fu Sushi ikväll. Gillar det där faktumet med promoters. Gratis är gott (oftast).


Saying byebye

Publicerat: 2009-04-06 kl. 15:56:25

Idag om 5 timmar så åker lilla Sofia hem till Svea igen. Lämnar mig aaalldeles ensam här i hemska, tråkiga, kalla, o trista Florida. How will I manage with out her???  Iaf att plugga Spanska utan henne, hon var en bra hjälp.

Jag drar ner till South Beach, Miami nån vecka tror jag innan det blir NY. Aaa verkar som att jag har bestämt mig. 99% iaf :)

Mimmi har gjort en snygg bloggdesign åt mig men tyvärr så får jag ine upp den i mitt Firefox fönster, Buuhuu. Vet inte hur det är för er men den e skitsnygg iaf.

Igår skulle jag färga utväxten i mitt hår. Hittade en skitsnygg röd färg. Den var verkligen RÖD. Men icke. Mitt hår blev brunt. Sååå irriterad just nu.

Aja, lite sol på det och utgång med Annelie ikväll så ska nog få mig att le igen. Kanske lite plugg först. Denna veckas engelska uppgift är att skriva ett 5-7 minuter långt tal, 5-7 minuter!!! Det är fan lång tid. Är inte nervös eller så över att prata men VAAAD  ska jag prata om??

Spanskan vill jag inte ens tänka på.

Tack o hej!

Eddie

Publicerat: 2009-04-06 kl. 07:14:53




Sliten

Publicerat: 2009-04-04 kl. 20:51:11

Efterfest igår te 08. En väldigt tråkig efterfest faktiskt. Först var vi på nyöppningen av Opium här i Hollywood Ft. Lauderdale.

Detta är inte direkt det man förväntar sig när man går ut på någons baksida...Speciellt inte när man är van vid Sverige!








Just letting you all know...

Publicerat: 2009-04-02 kl. 20:35:56

att det pirrar. Konstant.



Ursäktaaaa???

Publicerat: 2009-04-02 kl. 08:20:10

Kan någon säga till mig hur jag ska göra?? Stanna i Miami eller dra te New York på måndag??

Om man bortser från solen, jag är egentligen ingen solfantast. Hatar att sola jag är bara fåfäng och står ut för att jag vill vara brun. Föredrar vår och höst. Eller iofs Jag gillar inte Sveriges höst och vår om jag ska vara lite tydligare. Sol och 20-25 grader celcius på dagen och ca 15 nattetid är perfekt. Detta sjukt fuktiga väder i Miami är bara jobbigt med 30 grader i skuggan. Och håret blir fett på en halv dag. Igen FÅFÄNG. Men men that's me!

Fördelar NY:

Våren börjar komma.
Alla mina kompisar som jag saknar
Tunnelbana ;)

Nackdelar NY:

Måste dela lght med någon.

Fördelar Miami:

Redan en lght fixad, egen!

Mer laidback atmosfär

Nackdelar Miami:

Svårare att ta sig runt
Ytligare

Jaaaa I-lands problem men så är det nu.

På fredag så ska jag och Sofia till casinot som ligger här i Ft.Lauderdale. The Opium Group (typ som stureplansgruppen) har nyöppning av en klubb då. Ska se till att fixa lite fräscha passionsmojitos innan ;)




RSS 2.0