Happy Bday...

Publicerat: 2009-11-27 kl. 20:17:42
....to meeeee!

Så mycket action kommer det nog inte att bli idag. Jag är sjukt seg och är ingen stor firare av födelsedagar egentligen.

Söta D kom hem från jobbet inatt så hade han med sig en cupcake med två ljus i och en ros. Så gullig när han väckte mig när han kom hem från jobbet lite tyst sjungandes 05 på morgonen.


Thanksgiving i Jersey

Publicerat: 2009-11-27 kl. 08:19:58

Jag överlevde. Ds föräldrar är jätteroliga och lätta att prata med. Puh för mig. Vi sov 2 timmar natten innan och kl 09 tog vi bussen från Port Authority. Ligger jätte nära oss. Upplockade vid busshållplatsen av Bryan en av hans bröder och frugan Gabriela. Grabbarna skulle iväg och spela fotball så jag stannade med Gabriela och vi beger oss mot hans föräldrars hus. Man kunde känna sig fett avslappnad väldigt fort. Ingen press här inte. Fick till och med höra att de uppskattade mig ärlighet. Sjukt skönt :P

Den familjen har verkligen en helt annan jargong än vad jag är van vid. Väldigt högljutt och skämten tar aldrig slut.

Fick en bankande huvudvärk efter ett tag, trodde det berodde på att jag inte fått i mig så mycket mat men den höll tyvärr i sig hela kvällen.

Jag & Gabriela som kommer från Uruguy



D och lilla Marcus



Ds yngre syster Shana & hennes man Will



The superstars :P



The beauty and the beast, which one is which?


New York = Lyx

Publicerat: 2009-11-26 kl. 03:51:26


NOT

Stor spridning av DETTA i hela USA

NASTY

HAHAHAHA

Publicerat: 2009-11-23 kl. 01:46:21
Jag orkar inte. Vad fan pysslar snubben med?

Inte nog med det.

Bröstimplantat kanske??


Fyllemat

Publicerat: 2009-11-22 kl. 10:34:18
Bra fyllemat dvs.

Denna havregrynsgröt som är portionsförpackat är sjuukt god. Mcdonalds släng dig i väggen. 30 sekunder i micron och jag får njuta. Många smaker finns det såklart men min favorit är Raisins and spice. Godis!!



Greenhouse i afton igen. Var först menat M2 med Linda, sen i sista sekund ändrade de dig och skulle till TenJune. När jag är på väg att möta henne så messade Anna att hon är på Green. Det lät mer lockande.

Visst är Anna bra på att ta kort!???




Köpte en Mimmi Pigg top som fick invigas.




Mmm ska nog hitta en bättre fotograf. Eller skippa fota mig själv helt enkelt. Guds Budskap kanske.

Jag testade lösögonfransar för första gången idag. Gick sådär. Svårt att få dit dem plus att jag valde ett par som jag tyckte var väldigt neutrala men icke. De syntes ordentligt så jag fick klippa till dem.

Skippade mascaran. Skönt!!

New Moon

Publicerat: 2009-11-21 kl. 09:09:34
Oj oj oj vad alla flickor är lyckliga nu när New Moon kommit ut. Jag och D gick på en visning torsdag natt kl 12.15am. Premiären var alltså Fredag 20:e Nov så de visade filmen i FEM olika salonger efter tolvslaget på en och samma biograf. Allt var slutsålt.

Tyckte den var sådär. Inte jättemkt att hurra för!


Scary shit!!!

Publicerat: 2009-11-18 kl. 01:01:53




Finally I'm here

Publicerat: 2009-11-18 kl. 00:31:22
Jag hade sååå kul i helgen. Det var fan på tiden. Jag och Marisa mötte  upp Chris vid en ny bar som heter Veranda på West 10th & 7th avenue. Där möter vi en svensk tjej Anna. Urskön. Därefter skulle vi bege oss till Greenhouse. Jag gillar gröna huset stenhårt! Ingen fick tag på en taxi så det blev till att gå. Knappt 10min men i 10cm klackar och duggregn så vare piss. Väl där så hade jag skitkul. Hepp hepp hepp snabba på nu Wanda vi ska på afterparty!!!

Snabba svängar. Efterfest i en lght på 22nd st & 7th. Var jävligt skönt folk där faktiskt. Tyvärr verkade ingen vara lika pigg på att knäppa på kameran som jag var kl 04 så det blev inte så mkt bilder :(




Marisa och jag.



Britney och Anna.

Nu har vi kirrat en ny säng också. Jag köpte sängstommen på vårt älskade Ikea så fick D köpa madrass. Det är såååå nice att ha en normal säng. Jag är kär i den haha.

Imorn ska vi ut till Jersey så ska jag få träffa Ds tredje bror med fru o dotter på 6 månader. Usch jag tycker sånt är jättejobbigt. Men bättre att jag fått chans att träffa några innan en stor thanksgivingmiddag nästa vecka. Jag får rysningar bara att tänka på det. Hela familjen will have their eyes on me ...buuhuu

Jag blir ju hela 26 år nästa fredag.

BIG GIRL.

Laundromat & Ikea

Publicerat: 2009-11-12 kl. 22:20:10
Vi investerar finally i en säng. Inte enbart för bekvämlighets skull faktiskt. En 140cm istället för 100cm. Har varit ganska tajt ja.....men myys. Vi hade galet mycket bedbugs ( ja, äckligt) och det var bara jag som blev biten. Så nasty, en dag hade jag hela 51 röda prickar. De satt och gömde sig i sprickor i den gamla träsängen. Allt är nu nedsprutat med nåt medel och träsängen borta. Hoppas på det bästa men de kan tydligen vara jävligt svåra att bli av med.

Så Ikeas köttbullar var ju en besvikelse. Smakade inte alls gott. Vill ha goo gräddsås och saftiga köttisar.

Köpte iaf lite julmust och Singoalla kakor :)


Jag är lite paranoid så jag vägrar att lämna tvätten när jag är på "tvättstugan". Folk kan ju sno vad som helst.
Så här sitter jag och väntar. Utan något att sysselsätta mig med.


Big

Publicerat: 2009-11-09 kl. 08:32:27







Varför är det så skönt att ha killens XXL hoodie på sig?

Det måste vara något mer än att det bara är bekvämt eftersom majoriteten av tjejer alltid snor killars kläder.

Rätta mig om jag har fel.

Jag ska nog boka en tid för en eyelash perm nästa vecka. Plus någon special facial. Något bra ställe en tjej tipsade mig om nere i Chinatown. Bra priser.

Min hud är otroligt torr och så kan jag skippa den förbannade ögonfransböjaren hela tiden. Hjälper knappt ändå.

Sova i NY

Publicerat: 2009-11-09 kl. 00:44:31

Mmmm det är vad jag gjorde igår. Jag somnade. Med kläder, smink o allt. Vaknar halv fem på morgonen när D kommer hem från jobbet och tar av mig mina örhängen. Så söt!

Dags för chokladansiktsmask.





ZZZZzzzzzz

Publicerat: 2009-11-08 kl. 05:16:26
Jag är helt död...hur kan man bli så trött av att inte göra någonting egentligen.
Hade egentligen tänkt att ligga i sängen hela dagen men Ds bästa kompis Nigel från Jersey var inne i stan så vi mötte upp dem i Bryant Park. Tänkte åka lite skridskor men Nigels lilla dotter hade inte tillräckligt stora fötter och såklart att det var lång kö så vi stack ner till Chinatown istället och knallade runt där. Finns ju så mkt bra billiga grejer men nepp. Ingen shopping för mig. Efter att ha haft kurrandes magar i flera timmar så gick vi till en vietnamesisk restaurang med Nigel, hans mamma, hans fru och en annan tjej. Första gången jag år vietnamesiskt väldigt likt kina mat såklart men jag tror faktiskt att kina e bättre!

Igår var jag och Marisa ute och var coola och clubbade...diskotek!

Marisa efter 2 ½ drink: Oh my God Wanda I'm so drunk!

Var inte direkt en kul kväll. Marquee. Inte mitt favorit ställe. Jag vill ju till mitt gamla häng o träffa alla  men nu har det stället stängt och alla splittrats. Snyft.

Amy firar sin födelsedag idag istället och ska till Greenhouse which I like A LOT! Men är det värt det?

Jag är t tt t trrröööött

New shoes

Publicerat: 2009-11-06 kl. 01:24:18




Sitter perfecto helt enkelt. Svarta med Lila Nike.

Imorn fyller Amy år. Finally utgång i NY. Som jag längtat.

I need help

Publicerat: 2009-11-05 kl. 20:49:37

PLEEEEEASE!!!!!!!!!!!!!

Jag är efter myyyycket om och men fortarande inte nöjd med mitt hår. Jag tycker det är trist och jag känner mig som en grå mus.

Nuvaraande hårfärg är...






Vilket jag känner mig sjukt grå ut i.....


RÖTT



Eller ehh...ljus gulbrunt? eller vad det nu var..



Sen har jag ju haft svart och det ska jag inte gå tillbaka till men kanske nån mellanbrun chokladbrun färg?





I need massa hjälp....eller så rakas det av ...Brunt och rött står högt på listan





Me löve Sushi

Publicerat: 2009-11-05 kl. 03:09:42
Det är som godis...Crabmeat, avocado och cream cheese. Med Spicy tuna on top. Och så lite såna där ehm...ärtbönor? Edamame....

Åt det för kanske 3 timmar sen. Vill beställa mer. Tror dock inte att delivery snubben e särskilt glad på oss för han verkade väldigt förnärmad när det kostade 19.70 och vi gav honom 21. Hur mkt ska snubben ha för att cykla 2½ kvarter?





Framme

Publicerat: 2009-11-03 kl. 23:45:53
I söndags landade jag på Newarks flygplats. Usch hittils så var det den värsta resan. Kanske inte så illa som det låter men det tog verkligen 9 timmar. Oftast tar det bara 8½ på dit vägen och 7½ på hemvägen med SAS. Och så hade jag en man som satt bredvid mig som inte sa ett enda ord. Inte för att jag vill konversera med honom men man kan ändå grymta nåt åtminnstone om man säger ursäkta där är min plats eller ursäkta jag måste förbi. Reste mig upp en enda gång under hela flyget för snubben med sjukt dålig andedräkt satt och snarka och nästan hamnade på min plats. Inträngd i ett hörn var jag.

Iaf....väl framme så tyckte tullen att det var väldigt misstänksamt att jag skulle stanna så länge så det blev att få gå in i Secondary customs eller vad det nu hette. Där blev man uppläxad.

Nu är det dags att ta igen förlorad tid med både pojkvän och vänner och jag som e lite halvt lat när det gäller att bege sig ut och träffa folk så blir det mkt när man får mess varje dag när de frågar när vi ska ses. Dela upp det till två per vecka eller nåt :)

Alla ärenden och praktiska saker ska uträttas först.

Skaffa sneakers

Gå till Salvation Army
Immigrations verket - måste kika om det går att förlänga detta eller ej annars måste jag hem efter 3 månader.
Skola as usual
Fixa grejer till lghten
Fixa förråd

Nehepp inge softish blev det för nu ringde Marisa och hennes kille har dumpat henne. Ooops.

RSS 2.0