Tooooo much

Publicerat: 2009-05-26 kl. 09:23:18

Jag har haft en skiiit dag...SKIIIT.
Det kändes redan när jag vaknade. Jag var inte på bra humör. At all!!
Iaf, D sticker iväg på möte. Jag tänker att jag ska dra och sola på en salong som erbjuder två gratis solningar innan jag ska möta D på gymmet. Börjar promenera. Halvägs kommer messet : I'm at the gym in 15minutes. Aha, aja bara att vända. Går ner till tunnelbanan, fyller på mitt metrocard (kostar 2 dollar varje gång) och gå igenom spärrarna. Nästa mess: The gym is closed, forgot that it is memorial weekend. We can go to Central Park for a walk instead!
Ja va kul då har jag betalt i onödan och inte fått sola heller. Börjar promenera hem för att lämna gymväskan.

Vad händer då??

Jo nån full eller hög man/gubbe korsar min väg (ställer sig ca 2cm från mitt ansikte) och säger högt till alla på gatan:

STEP ASIDE!!!  I'M FROM L.A. I'M A GROWN ASS MAN FROM L.A STEP THE FUCK ASIDE!!!

Varpå han tar tag i mina armar och knuffar/kastar mig åtsidan.

Hoppsan.

Efter promenaden i Central Park så frågar jag D nere i tunnelbanan: Do you have your keys? Can I have mine (ligger i hans ryggsäck)?

Vid stationen innan vår så hoppar jag av och D verkar väldigt förvånad över att jag säger att jag ska gå och sola.

Messet kommer:

I don't have any keys.

Men jaaaaaa så jag messar tillbaka möt mig halvvägs så får du dem. Jag går och går och inget svar kommer. Tillslut: I'm waiting outside the apartment instead. TAAAAACK då har jag gått ned i onödan. Promenerar upp igen och såklart att de stängde kl 20.00. Jag var där 20.05

Var så sur när jag kom hem till slut att jag bara gick och la mig två timmar. Vaknar kl 23 och springer iväg till biografen 5 minuter bort och ser Night at the museum 2 kl 23:15 med Natalie.
Popcornen här i NY är godare än i Svea. Hur kommer det sig??

Har även sett Dance Flick och Terminator the salvation senaste veckan. Dance Flick trodde jag skulle vara roligare men Terminator var riktigt bra.

Slutbetyget i Engelska C blev VG. Har två muntliga uppgifter kvar i spanskan men slutprovet fick jag iag G på. Tippar väl på att jag får IG+ i slutbetyg ;)

Central Park

Publicerat: 2009-05-24 kl. 05:21:17
Idag var det att cykla runt hela Central Park. Åt lunch på The Boat house (jävligt god turkeyburger) . Jag mamma och Bosse cyklade medans D åkte inlines. Stackarn fick flåsa ordentligt i uppförsbackarna.

Förra helgen så testade jag 1Oak för andra gången. Tyckte lika illa om det denna gång. Ska vara ett av de "hetaste" ställena på Manhattan men nej. Inte Wandas kopp av te. Rihanna var dock där. Tjejen e sjukt liten. Trots att hon ändå ska vara ca 173cm så får man inte det intrycket när hon är så smal.


Lite bilder från idag











Sommar!!!

Publicerat: 2009-05-20 kl. 21:17:42

Jaaaaa så fiint väder. Jag känner mig alldeles pirrig och glad. Skall iväg och träffa upp Linda efter jag avslutat sista SISTAAA spanska uppgiften. Uteservering in NY is the shieeet (Medis släng dig i väggen)
.

Current Weather report at 3pm in Central Park, 27 degrees celcius :D

Mamma och Bosse som kommer imorgon får riktigt tur med vädret.


Igår var jag och klippte mig och fick en jävligt kass pedikyr. Hade köpt ett packagedeal för några veckor sedan och mitt hår behövde verkligen en klippning igen efter avfärgningen jag gjorde för ett tag sedan. Blev tyvärr att klippa en bit :( Och jag som fortfarande sparar. Buuhuu.





Fredagkväll I New York

Publicerat: 2009-05-16 kl. 06:22:37

Fredagar har blivit min effektivaste dag att plugga på. Eftersom jag stannar inne en fredagkväll så måste jag ju se till att det inte går till spillo så jag bara måste se till att plugga. Håller på att skriva en uppsats i engelska kursen.

I onsdags tog jag en promenad längs Hudson river med Linda. På bilden ser det ganska fint och mysigt ut men bakom mig så har vi westside highway så så mysigt var det inte.



Och igår var jag först på Hudson Terrace med D där hans kompis skulle dj:a lite men hann tyvärr inte stanna så pass lämge till han började. Galet härligt ställe förutom att människorna skulle vara väldigt dyra och stuck up. Tjejena som skulle presentera sig räcker fram handen på ett sätt som om jag vore en grabb som ska kyssa deras hand. Spaghetti händer och endast fingrar. What the fuck is up with that??



Tyvärr så regnade det när vi var där så de kunde inte ha öppet tak. Men utsikten var att dö för. Därefter blev det lite vodka cranberrys och lätt rumpskak på M2.




Wednesday!!!

Publicerat: 2009-05-14 kl. 00:13:52

Wandisen vill inte hem. Wanda vill stanna i stora America. Wanda busig ;)



Här är mitt jättefina (?) hus. Mamma bli inte rädd nu. Det är inget slummområde.
I söndags så var vi och åkte skridskor i Chelsea Piers som vi planerat att göra ett tag men inte blivit av för de stänger så tidigt. Gick sådär och jag blev jättefrustrerad för jag var ju grym för 15 år sen. Vad fan hände??? Visst jag ramlade inte men jag kunde inte åka som förr.

Man fick tyvärr inte ha med sig kameran in i rinken :(





Middag på Cafeteria, mmm Calamares. Jag är helt hooked på Calamares. Sen såg vi nya Star Trek filmen som var förvånansvärt bra. Se den!!




Nattinlägg

Publicerat: 2009-05-10 kl. 08:40:33

Lördagkväll, Wanda sitter hemma o pluggar. Eller försöker iaf. Har lite lätta koncentrations problem. Jag har haft seiösa problem att gå de senaste 2 dagarna. Baksidan av mina ben har en sån kraftig träningsvärk så jag kan inte sträcka ut benen rakt typ. När jag går så ser det ut som jag vet inte vad, jag vickar på rumpan så det räcker för alla tjejer i hela NY.

Jag trodde att Hira (en tjej jag hängt en del med här tidigare) hade åkt hem till Tyskland men icke. En av kvällarna ploppade hon upp där framför mig. Jag såg ljuset igen. Regnmolnen försvann och jag kände en pirrande känsla. Hahah skämtåsido så var det iaf kul för hon är en rolig tjej.

Denna svininfluensa, Jag fattar inte folk som går omkring med sina ansiktsmasker. De har sagt 100ggr om på nyheterna att det INTE är luftburet. En del går tom runt med en ansiktsmask dinglande runt halsen, där gör den ännu mer nytta.

D messade mig i torsdagsnatt och sa att han hade en treat till mig när han kom hem från jobbet. Visade sig vara en helt galet god kladdkaka som hans kollega hade bakat och sålde. Bra sätt att tjäna extra cash om man e duktig, vilket jag inte är. Jenny, jag förväntar mig en hel del vaniljbullar när jag kommer hem :)

Igår storhandlades det och en 2 timmar lång promenad i Central Park. (fan att jag alltid glömmer kameran hade blivit grymma bilder) sen var jag ute en sväng med Daniél som jag jobbade lite på Laroy med i somras. Han bor hos sin polare som är nanny i Jersey. Vi gick till M2 men det var väldigt segt och mkt väntan på skit så ingen toppenkväll tyvärr.

Imorgon söndag. Som jag faktiskt ser väldigt mkt fram emot :P

D vill inte vara med på bild.








Extra allt!

Publicerat: 2009-05-08 kl. 07:21:22

Massa träning, massa mat, massa pussar och massa fest.

Mi lajki Nueva York mucho mi amigos. I just had to get it out there once again if you missed it the first times.
När jag går på New Yorks gator så känner jag mig lugn. Tillfredställd. Jag mår bra av att vara här. New York är jag. Jag är New York så att säga ;)

Om 14 dagar så är Mami och Bosse här. Endast för 2 ½ dag men det ska bli kul iaf.

Just nu så är jag så total pank så det skriker om det. Därför får jag hålla mig till att bara gå till de klubbar som finns på gångavstånd från mig. Så jag slipper åka tunnelbana när jag är halvnaken i partykläderna och slippa betala taxi. Sen får de ändlöst många promoter killarna sprit av klubben för att dra in tjejer så.

Vem är vem?

På bilderna nedan så har ni olika nationaliteter. Vilken nationalitet tillhör vem?

1. Frankrike
2. Sverige
3.Haiti
4.Puerto Rico
5. Amerika
6. Spanien




























Ja Rule

Publicerat: 2009-05-03 kl. 04:56:55

Wandisen är så galet trött. Såå trött.

Igår: M2 och HOME.
Idag: på gymmet där D fixat kort till mig. Tränade titts och mage. Ska fan följa hela Ds schema. Oj oj nu ska jag bli fit igen
Ikväll:Marquee och HOME
Imorn: bio med D och hans kompis, ska se Wolverine. Sjukt tidigt bara 12.50. Vem fan går på bio så tidigt?

Min sista kväll ute i Miami så uppträdde Ja Rule på Mansion. Kl va 02 och jag skulle ju upp kl 07 på morgonen så jag var precis på väg hem men nån tar tag i min arm och pratar med mig. Visar sig vara Ja Rules bodyguard och slynig som man är så pratade jag ett tag med honom i hopp om att kanske få prata med Ja Rule också som satt 3 meter bort ensam vid ett stort bord. Men nepp. Man var inte snygg nog helt enkelt haha. Kort därefter börjar hans uppträdande och efter ett tag så hoppar nån snubbe från publiken upp på scen. Jag trodde det var nån galning som var efter Ja Rule haha  men det var tydligen Shaggy. Om minns honom? Vad är det, 10år sedan han hade Mr Bombastic.






Manhattan baby!!!!

Publicerat: 2009-05-02 kl. 02:58:12

Jag vet inte ens vart jag skall börja. Var en vecka sen jag skrev nåt.
Igår kom jag upp till New York igen. D hämtade mig på flygplatsen och så hade han fixat ett hotell första natten.
Idag fick jag  tag på ett rum. Ett jävligt dyrt sådant också. Men det är ju  New York,. dyrt är bara förnamnet. Ligger ganska bra till beroende på vad man gillar. Vissa vill endast bo lite mer uptown medans vissa bara vill bo downtown. Själv trivs jag mest mitt i. Ganska simpelt för då kan man ju ta sig lättast överallt, eller? :)



Jag bor i Chelsea på 30th street.

Tyvärr kommer inte Julia och hälsar på mig och inte Jenny heller verkar det som. Jättetråkigt. Men däremot så ska mamma med hennes sambo som ska på nån affärsresa komma hit tre dagar i slutet av Maj

Inflikning av något helt annat, Kan inte förstå i min vildaste fantasi vad det är för fel på F!!!! Killen vill med hans egna ord "Work things out" Yeah right säger jag.

Närvaro uppgift inlämnad i spanskan. Nu är det bara den vanliga skriftliga innan utgång i afton. Tråkigt att det började regna så in i helvete precis när jag kom upp hit. Har varit uppe i 30 grader dagarna innan.
Får se hur pass mycket regn det blir imorgon för D ska ta med mig för lite skridskoåkning.

Massa pussisar.


RSS 2.0