Braa låt...

Publicerat: 2009-07-14 kl. 18:52:37




Manhattan!!!

Publicerat: 2009-07-13 kl. 20:33:39
Jag saknar mitt liv i Manhattan, Jag saknar allt. ALLT! Tom det jävla skit rummet jag o D bodde i. Då menar jag ett rum på ca 10kvm som vi var inklämda i.



Exakt varenda dag när jag var ute gick jag och tittade upp mot husen och var så glad av att vara där.
Min mamma sa när hon va och hälsade på mig att hon blev stressad av alla människor och all fart, nu är det förstås inte lika mycket liv och rörelse i alla områden men jag blir tvärtom.










Jag älskar Manhattan. PUNKT!

Eftersom jag somnade i soffan när det var dags för core passet på Sats får jag nu bege mig på lång lång lång prommis ist.

Tjillevippen



Pippi Långstrump

Publicerat: 2009-07-13 kl. 16:56:42
Läste precis Dani Karlssons blogg på Finest. Hon la upp ett klipp från Pippi. Gjorde att jag skulle vilja se hela filmen igen. Eller var det en serie? Iaf många av de där barnfilmerna va riktigt bra.. Och jag är ett stort film/tv fan. Nästa film att se blir Brüno.

Idag har jag vaxat hela mig så nu e jag len o fin i någr aveckor fram över. Imorgon ska något inte lika trevligt utföras. Skall ta bort/operera bort (hur det nu går till) min ena stortå nagel.

BLÄÄÄÄ!

Home alone

Publicerat: 2009-07-12 kl. 21:06:18
Jag har kul på nya jobbet...mycket kul. Me like a lot. Mest för att personalen är så skön. Jobbade på Din sko i skärholmen några dagar också. Föredrar att jobba på lagret så slipper man irriterande kunder att behöva köra med merförsäljning och sälja på kunder skit. Jag älskar att ge service o dylikt men att sälja neee. Not my thing. Om personalen är för på så drar jag från affären fortare än fortast.

Shiirii hade sin 25 års fest igår och några av dem kom förbi jobbet innan de drog vidare till Patricia. Räknade kassan och stack efter dem. Första gången jag var ute sen jag kom hem. Inte mycket positivt att säga om det förutom att det var kul att träffa Shiirii igen. Första tåget hem. Hemma 06:20. Kul kul. Jag och soffan har varit tajta idag.

Mamma och Bosse har åkt till Turkland så nu e jag ensam i 2 veckor. Så nice. Och D är här om en vecka. Känns som om det var 3 månader sen jag såg honom. Han skulle vart här nu egentligen men det blev förskjutet för att han var tvungen att åka till Texas för att de hade inspelningarna för nån film där. Snart snaaart e han här.

3e aug börjar Svenska B och Tyska 3.

Vill boka flygbiljett NUUU så har man ett datum man kan se fram emot och innan priset går upp.

Bra kväll

Publicerat: 2009-07-05 kl. 15:55:59
Bra kväll på jobbet igår. Bra dricks, trevliga gäster, kvällen gick fort och mina knän gjorde inte alltför ont.
Ska till en husläkare imorgon så får vi se vad de säger denna gång, För 1½ år sen så sket de bara i det. Nu kan jag knappt gå så nåt ska de fan göra. När jag ringde och skulle boka tid så sa sköterskan i telefonen:

Jaha, du var och kollade dem för ett tag sen. Vad vill du att vi ska göra??
Ehh?? Ja inte fan vet jag. Jag är väl fan ingen läkare!!!

Dumhuvuden!!!

Efter det så ska jag till mig frisör, ska bli så skönt. Bli lite ljusare, få klippa bort det slitna och klippa upp det lite mer. Sparar fortfarande till längre.

Igår hade vi en lite excentrisk gäst. Hon kommer ner till undervåningen när det fortfarande är ganska dött i början på kvällen.

Gäst: Jaha vad är det här för något?
Jag: Ja det är en bar med ett litet dansgolv.
Gäst: Jaha, så folk kommer att dansa här?
Jag:Ja lite senare kommer det att vara fullt.
Gäst: Men då kommer ju inte jag att få plats!

Och så går hon iväg.

Man kan bara skratta.


Me löööve

Publicerat: 2009-07-04 kl. 17:58:19

Utsikten från mitt lånade rum hemma hos mamma i Haninge.




Tyvärr så synd det inte på bilden men det verkligen öser ned regn. Jag älskar regn. Det är rogivande, mysigt och luften känns så mycket fräschare. Bara jobbigt att det förstör ens frisyr nu när man är så fåfäng!

Åska är ju ännu bättre. Helt jävla underbart!

Jag är rädd, så jävla rädd!

Publicerat: 2009-07-03 kl. 20:15:59


Finns mycket att vara rädd för men just nu är detta det starkaste..........Vad gör man om ens pojkvän skickas tillbaka till kriget???



Jag hatar ...Och massa mer!

Publicerat: 2009-07-02 kl. 05:41:50
Jag hatar att alla svenska hem saknar luftkonditionering
Jag hatar att man inte kan få något hemkört förutom typ pizza. Då också ofta ett höögt ordervärde för att få det gratis.
Jag hatar alla människor som är likadana.
Jag hatar att alla oroar sig för vad folk ska tycka.
Jag hatar att Gröna Lund är som ändå är Sveriges huvudstads nöjespark är galet litet.

Förövrigt så har jag tagit bort mina akrylnaglar efter 5 år. Så jag ska se ut som en man nu för mina håller aldrig för att ens se en aningens kvinnliga ut. Korta, stubbiga och kivade.

Ska nog ljusa upp håret ytterligare. Mot Mörkblont, ljusbrunt med slingor kanske.

D kommer hit den 19:e Juli verkar det som, man vet aldrig om något kommer emellan.

Jobbar gör jag nu Ons-Lör i bar. Ett o annat pass på Din sko dyker upp.

Jag ska inte säga att jag hatar detta ord med jag tycker att det är otroligt töntigt. HÄLSOTALLRIK! Whats upp with that?
Hälften av alla dessa tallrikar är säkert inte så jättenyttiga eller så passar det inte in på just den personen och vad den behöver i sin kost efter som det är väldigt individueltl.  Alla behöver olika. Och blir personen inte mätt ja då blir det ju lite bröd till också. Ofta dressing på denna underbara HÄLSOTALLRIK!
Fjanterier!!!

Jag, Julia och Emil var på Grönan igår. Egentligen var Janne med också men sin polare men de verkad mest intersseerade av att supa.
Den nya Insane varade i 20 sekunder typ men va hyfsat läskig.
Berg och dalbanan heter nu Jetline(?)
Och Vilda Musen var nog lite små scary också :)

Sockervadden va goooo



RSS 2.0