Det gör ooooooont!!

Publicerat: 2009-06-22 kl. 22:42:12
Idag hoppade jag in och jobbade på Din Sko i Kungens Kurva. Jobbade där i 4 år förut.
Denna butik hade tyvärr sitt lager en trappa upp och efter att endast ha jobbat 4 timmar så är båda mina knän helt fucked up nu efter att ha sprungit upp o ned i den.Vänster värre knä än höger. Var en riktigt pina att gå upp och ner för trapporna till tåg o bussar på vägen hem. Var ju tvungen att byta 3 ggr för att kunna ta mig från Kurvan till Haninge.

Jag älskar ju att jogga och det kan jag inte heller göra sen knäna inte pallade med längre. Vet dock inte vd problemet är, röntgade för 1 ½ år sen men det syntes inget. Ska be att samma läkare skickar remiss så jag får gå o göra en magnetröntgen istället. Eller skicka mig till nån idrottlsäkare. Nånting iaf.

Denna vecka ons, fre och lör så har jag också lyckats slita åt mig några barpass så hoppas det går bra så sparandet går fort och jag är tillbaka i NY snabbt!

D tog ju över rummet jag hyrde i Manhattan men inte hunnit flytta sina grejer dit förens igår. Vilket var jävligt tur för att för 2 dagar sen hade vi ett litet inbrott. Han måste ha råkat lämna dörren öppen men det enda personen tog var en stor kollektion av DVD skivor. Ca 120st. Det skumma var bara att hans inlines var upplagda på sängen. En gammal DVD spelare likaså och alla hans skor stod uppradade bredvid sängen.

Mysko eller?





Högklackat

Publicerat: 2009-06-17 kl. 20:09:24
Varför ska brudar envisas med att använda klackar som de inte ens kan gå i???
Om folk vill använda 15cm klackar så får de fan se till att inte lunka runt som en anka.
Varken sexigt eller snyggt.

Kommit tillbaka till Svea också.

Redan beredd att skriva en lista på allt jag ogillar eller allt som är bättre med NY.







It keeps on coming..

Publicerat: 2009-06-15 kl. 01:34:02
Mina mysko drömmar, de bara fortsätter. Borde uppdater varje dag om dem men det är ju så tråkigt att blogga. Senaste drömmen jag minns var att jag springer omkring i nåt tomt köpcentrum här i USA . Jag och någon annan är  jagade. Jag har världens största machinegun (vad heter det på svenska?) Det skjuts överallt och folk dör som flugor. Jag flyger i luften och skjuter hejvilt och landar sedan lätt som en plätt. Därefter sitter jag i en bil i passagerar framsätet och en unge i baksätet säger att han är kissnödig. Vi kan ju inte stanna eftersom vi är jagade men inga problem för jag har ju en toalett under mitt säte. Flyttar på mig och låter ungen krypa ner. Inga problem eller hur? Snippsnappslut så var sagan slut.

Ikväll är sista partykvällen. Club Home såklart.

Syns snart mina fjollor!


NY Firedepartment

Publicerat: 2009-06-13 kl. 07:52:12

För en timme sen så tänkte jag gå o skita i godan ro. Gick inte så bra för när jag väl låst om mig på toaletten (har ju delat toalett och dusch i korridoren) så hör jag en man ropa från någon av våningarna över mig.

"Helloooo? Helllloo?"

Och så säger han något jag inte hör och jag tänker att mannen antingen är full eller bara galen. Eftersom jag inte låst dörren till mitt rum så vågar jag inte sätta igång och skita eftersom jag inte vet vad mannen har i tankarna. Hör han ropa och mummla och hör till slut vad han säger.

"Helllooo? Does anyone smell gas???

Någon annan i huset kommer ut från sitt rum och jag hör hur de pratar o bankar på någons dörr.

Fortfarande kan jag inte skita, tänk om det är gasläcka och man måste ut fort. Eller nåt :)

Der blir iaf tyst och jag får till slut lätta på trycket.

En timme senare kommer hela NY firedepartment kändes det som. Var väl ungefär 15 man som gick uppför trapporna och bankade på dörren de också. Sen försvann de lika fort.

Bra insats där grabbar!

 

Bögnytt!

Publicerat: 2009-06-12 kl. 03:26:02
Det finns en del knäpp saker här i världen. Exempelvis så finns det en tidning här i New York City som heter

Gay City News.

Inte för att jag har något emot homosexuella whatesoever men detta är lite tönigt tycker jag.

The Hangover!!

Publicerat: 2009-06-07 kl. 05:54:51
Klaaaaart roligaste filmen på länge. Se den. FORT!!!

Kolla trailern om ni inte sett den.



När jag och D promenerar på 49th street and 8th avenue så säger han plötsligt "there is Keanu Reaves" Tog ett tag innan jag såg honom trots att han var 2 meter ifrån mig lutandes mot en lyktstolpe. Ca 5cm långt skägg, hatt och kostymbyxor som säkert var 10cm för korta gjorde det svårt att se den Keanu man sett på vita duken.

 


Sex med J.Lo

Publicerat: 2009-06-04 kl. 07:06:53
Ok jag har haft sjukt konstiga drömmar senaste veckan. Inatt så var det att jag åkte inlines medans två kompisar cyklade. Jag trillar in i en stooor "buske" med brännässlor. Nästa scen så är Jennifer Lopez över mig och vi ska ha sex. Skumt bara det ännu skummare är att jag frågar henne om hon har en kondom. Helt plötsligt öppnas dörren och en kille kommer in o slänger ett par rosa boxertrosor på mig och säger att jag glömt dem!?! De hade till och med prislappen kvar. Efter det så vaknar jag av en kelsjuk D.

Skummaste på länge.

Häromdagen så såg jag Leo Dicpaprio på restaurangen The Boat House i Central Park och Antwon Tanner (Spelar Skills i One Tree Hill) utan för Club Home.


Igår så tog jag och D bussen till en ort i New Jersey som heter Wayne. Hälsade på en av hans bröder och fru. De har världens gulligaste son som heter Marcus. Jag är inte så där awww wiie gulligull med all barn men denna var otrolig. 2 år nästa månad. Pussar och klappar en som en vuxen gör och om han råkar göra en "illa" som att kasta en boll som bara låter hårt på handen säger han ooohh aooow och springer fram och pussar där man nu ska ha "ont"







Gäsp

Publicerat: 2009-06-02 kl. 02:59:58
Tror det är dags att lägga ner bloggandet från min sida. Det är ju så tråkigt.

RSS 2.0