Det gör ooooooont!!

Publicerat: 2009-06-22 kl. 22:42:12
Idag hoppade jag in och jobbade på Din Sko i Kungens Kurva. Jobbade där i 4 år förut.
Denna butik hade tyvärr sitt lager en trappa upp och efter att endast ha jobbat 4 timmar så är båda mina knän helt fucked up nu efter att ha sprungit upp o ned i den.Vänster värre knä än höger. Var en riktigt pina att gå upp och ner för trapporna till tåg o bussar på vägen hem. Var ju tvungen att byta 3 ggr för att kunna ta mig från Kurvan till Haninge.

Jag älskar ju att jogga och det kan jag inte heller göra sen knäna inte pallade med längre. Vet dock inte vd problemet är, röntgade för 1 ½ år sen men det syntes inget. Ska be att samma läkare skickar remiss så jag får gå o göra en magnetröntgen istället. Eller skicka mig till nån idrottlsäkare. Nånting iaf.

Denna vecka ons, fre och lör så har jag också lyckats slita åt mig några barpass så hoppas det går bra så sparandet går fort och jag är tillbaka i NY snabbt!

D tog ju över rummet jag hyrde i Manhattan men inte hunnit flytta sina grejer dit förens igår. Vilket var jävligt tur för att för 2 dagar sen hade vi ett litet inbrott. Han måste ha råkat lämna dörren öppen men det enda personen tog var en stor kollektion av DVD skivor. Ca 120st. Det skumma var bara att hans inlines var upplagda på sängen. En gammal DVD spelare likaså och alla hans skor stod uppradade bredvid sängen.

Mysko eller?





Kommentarer
Belle säger:

Hur kanns det da att vara tillbaks i sthlm? Horde iaf att ni har superbra vader, hehe, i NY regnar det mest fast det ar vamrt =(

Antar att du planerar att aka tillbaks hit snart?

2009-06-27 | 06:12:30
URL: http://throughisaseyes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback